Bedrijven

Training for well-educated

Wilt u de taalvaardigheid van het Nederlands van uw medewerkers verbeteren? We bespreken uw wensen en ontwikkelen een taalcursus op maat. We kunnen de nadruk leggen op een specifiek onderdeel of organiseren een training op de werkvloer.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zakelijke taaltrainingen

Bij de zakelijke taaltrainingen van World Wide Dutch staat uw dagelijkse werkpraktijk centraal. Wij ontwikkelen voor uw bedrijf een training op maat, met de nadruk op een specifiek onderdeel, waarbij u het geleerde direct in uw werksituatie kunt toepassen.

U kunt met ons contact opnemen voor het ontwikkelen van een taaltraining Nederlands voor uw buitenlandse werknemers, maar wij organiseren ook trajecten voor Nederlandse werknemers die bepaalde vaardigheden kunnen verbeteren.

World Wide Dutch verzorgt individule trainingen en groepscursussen.

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Taal op de Werkvloer

Zo'n anderhalf miljoen Nederlanders hebben moeite met communiceren in het Nederlands. Het merendeel van deze mensen heeft een betaalde baan. Dagelijks ondervinden zij moeilijkheden met het lezen van instructies, het versturen van een e-mail of tijdens het praten met collega's of klanten.

Weet u of er sprake is van taalachterstand bij uw werknemers? En weet u dat werknemers die een goede lees- en schrijfvaardigheid hebben, minder vaak afwezig zijn en veiliger kunnen werken? Werken aan taal loont en brengt voor u als werkgever ook voordelen met zich mee.

In 2015 is daarom Het Taalakkoord geinitieerd. Dit is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met Nederlandse bedrijven uit verschillende branches om taal op de werkvloer een sterke impuls te geven. Het is immers van het grootste belang dat uw medewerkers voldoende taalvaardig zijn om uw klanten te woord te staan. En goede taalvaardigheden zijn belangrijk voor de veiligheid op de werkvloer, doorgroeimogelijkheden en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Delen