World Wide Dutch

Training for well-educated

Leer Nederlands bij World Wide Dutch op de manier die bij u past. Als u in Nederland woont en werkt of wilt studeren, is het belangrijk dat u goed kunt communiceren in het Nederlands. World Wide Dutch is een klein en modern taalbureau met veel aandacht voor individuele wensen. Wij geven taaltrainingen Nederlands op maat, zodat u kunt leren op een manier die aansluit bij uw persoonlijke vraag en op een manier die u prettig vindt.

World Wide Dutch verzorgt cursussen Nederlands voor verschillende doelgroepen: inburgeraars, expats en werkgevers. Iedereen die beter Nederlands wil leren spreken, lezen en schrijven kan bij World Wide Dutch terecht. Of u nu een beginner of een gevorderde cursist bent. Wij verzorgen Staatsexamentrajecten NT2 (programma I en programma II) aan hoogopgeleiden en geven cursussen 'Inburgeren in Nederland' aan inburgeraars die kiezen voor het inburgeringsexamen. Ook expats die in kleine groepen willen werken aan het verbeteren van hun Nederlands zijn bij World Wide Dutch aan het juiste adres. Naast groepstrainingen biedt World Wide Dutch ook online lessen Nederlands via Skype aan.
De cursussen worden gegeven door gediplomeerde docenten Nederlands in groepen of individueel, op locatie of incompany. Innovatief werken staat bij ons centraal en daarom maakt World Wide Dutch gebruik van moderne methoden om te leren.

Maak vrijblijvend een afspraak

Inburgeren

Bent u volgens de wet verplicht om in te burgeren in Nederland?

Afhankelijk van uw opleidingsniveau en de manier waarop u leert, kunt u kiezen voor een Staatsexamentraject of een traject inburgeren. Eerst nodigen we u uit voor een intakegesprek.

Meer lezen

Expats

Woont u voor korte tijd in Nederland en wilt u graag de Nederlandse taal leren?

Neem contact op om de mogelijkheden voor een passend taaltraject met ons te bespreken! In een vrijblijvend gesprek kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn.

Meer lezen

Bedrijven

Wilt u de taalvaardigheid van het Nederlands van uw medewerkers verbeteren?

We bespreken uw wensen en ontwikkelen een taalcursus op maat. We kunnen de nadruk leggen op een specifiek onderdeel of organiseren een training op de werkvloer.


Meer lezen

Meer lezen

Delen