Expats

Training for well-educated

Woont u voor korte tijd in Nederland en wilt u graag de Nederlandse taal leren? Ook dan kunt u contact opnemen om de mogelijkheden voor een taaltraject op maat te bespreken. In een vrijblijvend gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Ook voor mensen die een aantal jaren in Nederland verblijven, kan het spreken van de Nederlandse taal grote voordelen hebben. Ondanks het feit dat overal in Nederland Engels wordt gesproken, is het ook prettig wanneer u zich in het Nederlands kunt uiten, Nederlands kunt verstaan en Nederlands kunt lezen en schrijven. Om uzelf te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek of om te praten met collega’s. Communiceren in goed Nederlands is belangrijk voor het zelfvertrouwen en voor het aangaan van sociale contacten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Volwassenen: privé-les of les in een groep

World Wide Dutch verzorgt cursussen Nederlands voor expats. Individueel of in kleine groepen. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden van een taaltraject op maat. Tijdens uw taaltraining op maat werkt u aan de ontwikkeling van uw taalvaardigheden in het Nederlands.

Ook de duur van de cursus is bespreekbaar, zowel in tijd als in intensiteit. Naar aanleiding van het gesprek wordt er een prijsopgave opgesteld.
De docenten van World Wide Dutch zijn hoogopgeleide native speakers gespecialiseerd in het leren van Nederlands aan anderstaligen.

Interesse? World Wide Dutch maakt graag kennis met u.

Nederlandse kinderen in het buitenland

De meeste Nederlandse kinderen volgen in het buitenland anderstalig onderwijs. Thuis wordt Nederlands gesproken en sommige kinderen volgen een aantal uur per week Nederlandse les.

Ondanks dat de meeste kinderen goed Nederlands spreken, kan het zijn dat de beheersing van het taalniveau van het Nederlands onvoldoende is voor deelname aan het hoger- of universitair onderwijs in Nederland. Sommige universiteiten of HBO-instellingen vragen toekomstige studenten met een schooldiploma, anders dan behaald in het Nederlands voortgezet onderwijs, een taaltoets te doen. Voor deze taaltoets moet minimaal ERK/CEF B2-niveau (of zelfs C1 of C2-niveau) gescoord worden.

Eerstegraads docenten Nederlands van World Wide Dutch verzorgen online lessen Nederlands voor kinderen in het buitenland. Stuur een mail met uw specifieke vraag. Wij nemen dan contact met u op.

Buitenlandse kinderen in Nederland

World Wide Dutch heeft veel ervaring met het geven van NT2-lessen aan anderstalige kinderen in het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs. De meeste kinderen die in het basisonderwijs instromen, pikken het Nederlands snel op. Maar de ervaring leert dat extra steunlessen aan het begin van een schoolcarrière in Nederland heel erg prettig zijn om een goede start te maken.

World Wide Dutch werkt met NT2-lesmateriaal dat speciaal voor anderstalige kinderen is ontwikkeld. Stuur een mail met uw specifieke vraag. Wij nemen dan contact met u op.

Delen